
Лазанья зі шпинатом і кисломолочним сиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Auchan Gluten Free Lasagna Pasta 500g
6 шт.
Spela Frozen Sliced Portion Spinach 300g
400 г.
Cottage Cheese 9%
200 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 г.
Homemade Butter
150 г.
Onion
1 шт.
Garlic
1 зубчик
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
7 Flour 1kg
50 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Preparation steps
01
У невеликій каструльці розтопити вершкове масло і, постійно помішуючи, всипати борошно, обсмажити 2 хвилини. Потім тоненькою цівкою, постійно помішуючи, влити молоко, довести до кипіння і тримати на повільному вогні до загусання. Приправити сіллю, чорним перцем і тертим мускатним горіхом. Соус готовий.
02
В окріп по одному опускати листи лазаньї. Витягати через 1-2 хвилини.
03
Шпинат розморозити. У великій сковороді нагріти оливкову олію, обсмажити дрібно нарізані цибулю і часник. Додати шпинат. Приправити сіллю і перцем, добре перемішуючи. Готувати 3-5 хвилин, поки шпинат не почне в'янути. Прибрати сковороду з вогню. У шпинат вбити яйце і додати кисломолочний сир.
04
Духовку розігріти до 190°C.
05
У форму для запікання влити частину соусу, укласти перший лист, зверху - начинку. Закрити другим листом, полити соусом.
06
Продовжувати чергувати листи, соус і начинку. Останній шар - лист намазаний соусом.
07
Запікати протягом 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)