
Домашній кетчуп
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
160 г.
Pink Tomato in Packing
2 кг.
Garlic
2 зуб.
Runa Vinegar 9% 0.75l
150 мл.
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
Mriya Black Pepper Peas 20g
5 г.
Auchan Ground Nutmeg 55g
5 г.
Auchan Clove 10g
5 г.
Red Pepper
5 г.
Bay Leaf
5 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
15 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Очистити від лушпиння цибулю і часник, дрібно нарізати. Помідори опустити на 10 секунд в окріп, після чого на 10 секунд під холодну воду і очистити від шкірки. Нарізати помідори кубиками.
02
У сотейник помістити цибулю, часник, помідори, налити трохи води і 50 мл. оцту та поставити на слабкий вогонь. Тушкувати 40 хвилин, час від часу помішуючи, поки овочі не стануть схожі на пюре. В іншій сотейник вилити решту оцту, додати чорний перець, гвоздику, чилі, лавровий лист і тушкувати на маленькому вогні 10 хвилин. Зняти з вогню і відкласти на певний час.
03
У блендері подрібнити помідорну масу, потім протерти масу через сито назад у сотейник. У ситі повинні залишитися зерна від помідор. Додати в сотейник оцет, цукор і поставити на слабкий вогонь. Помішувати і довести до кипіння. Готувати в такому стані до загустіння соусу.
04
Готову масу зняти з вогню і додати сіль. Добре перемішати і розлити у підготовлені стерильні банки або пляшки. Закрити банки з кетчупом кришками і зберігати в холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)