
Гуляш із легень
1
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Beef Lungs
500 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Top Grade Wheat Flour
1 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1 ст. л.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Bay Leaf
за смаком
Preparation steps
01
Ретельно промити легені. Поставити каструлю з водою на вогонь, покласти в гарячу воду легені, варити протягом 1,5-2 годин.
02
Перекласти відварені легені на тарілку, остудити, нарізати шматочками вагою в 30-40 г., присипати сіллю і перцем. Розігріти сковороду з рослинною олією, покласти шматочки легень на сковороду, обсмажити з усіх боків, присипати зверху борошном. Додати в сковороду подрібнену цибулю, готувати ще кілька хвилин.
03
Перекласти обсмажені легені в каструлю, поставити на вогонь, залити 2-2,5 л. бульйону, після варіння легень, викласти також томатну пасту, додати лавровий лист, варити протягом 10-15 хвилин. Подавати з відвареною картоплею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



















 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)