
Грецький суп із чечевиці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ecorod Organic Green Lentils 400g
200 г.
Garlic
5 зубчиків
Onion
2 шт.
Eco Ground Coriander
0.5 ч. л.
Carrots
4 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
300 мл.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Lemon
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
5 ст. л.
Preparation steps
01
Промити чечевицю, залити водою на 4 см. вище рівня крупи і варити впродовж 15 хвилин на невеликому вогні.
02
Почистити цибулю, нарізати кубиками, часник почистити і розчавити пласкою стороною ножа, моркву розрізати вздовж на 4 частини і нарізати часточками.
03
Розігріти в сковороді олію (краще оливкову), обсмажити часник і цибулю, потім додати моркву, присипати її цукром, додати коріандр. Готувати протягом 10 хвилин, періодично помішуючи.
04
Додати до чечевиці гарячий бульйон, посолити, потім додати томатну пасту, овочі з сковороди і варити все на середньому вогні 20 хвилин, до м'якості чечевиці.
05
За п'ять хвилин до закінчення варіння перевірити на сіль, якщо треба - досолити, потім додати чорний перець.
06
Готовий суп прикрасити лимоном.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)