
Рагу по-марокканськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Carrots
1 шт.
Celery Stalk
1 шт.
Beef Forcemeat
500 г.
Auchan Tomatoes Canned Peeled 476g
800 г.
Raisins
3 ст. л.
Spice Cumin Ground
1 ч. л.
Spice Coriander Ground
1 ч. л.
Spice Cinnamon Ground
1 ч. л.
Packaged Eggplants
2 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 ст.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Овочі - цибулю, моркву і селеру нарізати кубиками, обсмажити на сковороді з маслом. Додати в сковороду фарш, зменшити вогонь, тушкувати постійно помішуючи 10 хвилин. Влити молоко.
02
Томати розім'яти, додати в сковороду разом із соком, довести до кипіння. Додати сюди ж родзинки і спеції - коріандр, кмин, корицю, тушкувати 15 хвилин.
03
Баклажани помити, нарізати тонкими смужками. Змастити форму маслом, викласти баклажани, скропити олією зверху, поставити форму в мікрохвильовку на 3 хвилини, перекласти після в тарілку.
04
У форму для мікрохвильовки викласти половину м'ясної маси зі сковороди, зверху половину баклажанів, і знову половину м'ясної маси і баклажани зверху. Зверху викласти тонкі кружечки нарізаних помідорів. Готувати в мікрохвильовці 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)