
Тарталетки зі свининою в мексиканському стилі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
1,5 ст.
Homemade Butter
150 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Minced Pork
300 г.
Aro Ground Red Chili Pepper 250g
0,5 ч. л.
Armando Cheddar Cheese
150 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
0,5 пучка
Galichina Cream 33% 950g
1 ст.
Preparation steps
01
У мисці змішати борошно, масло, одне яйце і 0,5 ч. л. солі, міксером перемішати на невеликій швидкості. Форму для тарталеток змастити маслом, посипати борошном. Розкачати тісто, вирізати 20 кружечків, покласти їх у форму, сформувавши кошички.
02
Розігріти духовку до 180°С. У сковороді обсмажити фарш на середньому вогні, не до повної готовності. Додати чилі і 0,25 ч. л. солі, перемішати.
03
Викласти фарш у формочки, посипати тертим сиром і подрібненою цибулею.
04
В окремій мисці змішати 2 яйця з вершками, посолити. Залити формочки отриманою сумішшю.
05
Випікати 25-28 хвилин, до рум'янцю. Остудити протягом 10 хвилин, після витягнути з форми.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1) (1).png)



















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)