
Піца з креветками і цукіні
Цікаво, що прототипи піци були відомі ще у стародавніх греків і римлян - страви подавалися на скибах хліба. На початку шістнадцятого століття, коли в Італію стали завозити помідори, в Неаполі з'явився прообраз сучасної італійської піци. Сьогодні піцу люблять у багатьох країнах. Змінюються люди, змінюється світ навколо нас, видозмінюються начинки для піци - але кругла корж, томати та розплавлений сир залишаються незмінні. Пропонуємо вам приготувати наш варіант піци з креветками і цукіні. Всього двадцять хвилин - і справжня домашня піца випромінює божественний аромат на вашому столі. Ніжний цукіні надає нашому виробу соковитість і присмак літа, креветки - пікантність і екстравагантність, а поєднання часнику і перцю чилі привносить гостроту смаку, аромат і характер. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pizza Base 200g
1 шт.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
20 мл.
Slavia Mozzarella Cheese 50%
250 г.
Zucchini
3 шт.
Shrimps 90/120
10 шт.
Garlic
1 зуб.
Red Chili Pepper
1 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
10 мл.
Pyriatyn Cream Processed Cheese 45% 90g
125 г.
Preparation steps
01
На основу нанести томатну пасту.
02
Цукіні нарізати тоненькими шматочками і полити лимонним соком і оливковою олією, посолити і поперчити.
03
У сковороді змішати креветки, часник, чилі і обсмажити до напівготовності креветок..
04
На основу для піци викласти моцарелу, нарізану на шматочки. Наверх викласти шар цукіні і креветок.
05
Випікати 10 хвилин до золотавої скоринки (основи).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)