
Фрикадельки по-італійськи
Соковиті фрикадельки по-італійськи – відмінний варіант сімейного обіду або вечері. Страва гармонійно поєднується абсолютно з будь-яким гарніром: будь то традиційна паста або відварна картопля. Класичний рецепт італійських фрикадельок включає пікантний сир пармезан і середземноморську пряність орегано, яка ідеально підкреслює смак яловичого фаршу. Сформуйте мокрими руками невеликі кульки діаметром три-п'ять сантиметрів (розміром з волоський горіх). Поки запікаються фрикадельки, окремо можете приготувати томатний соус з базиліком, кінзою, петрушкою і полити їм приготовані м'ясні кульки. Дуже смачно, спробуйте.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Forcemeat
750 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
150 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Bread Crumbs
100 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Granulated Garlic Seasoning
2 ст. л.
Auchan Oregano 20g
1 ч. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
1 ч. л.
Badia Garlic and Parsley 141.7g
2 ч. л.
Preparation steps
01
Сир натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти в одній великій мисці.
02
Зліпити з отриманої суміші невеликі фрикадельки.
03
Розігріти духовку до 180°С і розкласти фрикадельки на деко.
04
Поставити деко в духовку і запікати 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)