Теплий салат із пастою, шпинатом, грибами і квасолею - Image

Теплий салат із пастою, шпинатом, грибами і квасолею

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Побалуйте близьких і приготуйте пропоновану закуску – теплий салат з пастою, шпинатом, грибами і квасолею. Така страва буде гідною прикрасою Вашого святкового столу, при цьому задовольнить смакові переваги всіх гостей. Салат настільки самодостатній, що не вимагає ніяких гарнірів. Незвичайність цій страві надають фузілі – макаронні вироби спіральної форми. Паста прекрасно гармонує з екзотичною заправкою із запашних трав і прянощів. Дивно, але в цій страві поєднуються відразу дві кухні світу – європейська і азіатська.

Ingredients for the recipe

Khutorok Fusilli Pasta 800g
41.90 - 49.40

Khutorok Fusilli Pasta 800g

800 g

Ingredients

Khutorok Fusilli Pasta 800g

200 г.

Kotanyi Red Sweet Pepper 35g

1 шт.

Metro Chef Frozen Spinach Leaves 2.5kg

200 г.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

200 г.

Bonduelle White In Sauce Kidney Bean 400g

250 г.

Auchan Green Onions Bundle 75g

1 пучок

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

3,5 ст. л.

Garlic

2 зубчики

Borges Apple Vinegar 250ml

1 ст. л.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

4 ст. л.

Prypravka Cumin Seasoning

0,5 ч. л.

Spice Nutmeg Ground

0,25 ч.л.

Spice Coriander Ground

0,5 ч. л.

Carmencita Curry 40g

0,25 ч. л.

Kotanyi Chopped Basil 9g

2 ст .л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Відварити макарони, як вказано на упаковці. Потім промити їх і відкинути на друшляк.

02

Цибулю, гриби, шпинат і солодкий перець нарізати на середні кубики.

03

На сковороду налити приблизно 1,5 столової ложки оливкової олії і обсмажити цибулю і солодкий перець на середньому вогні приблизно 1-2 хвилин.

04

Потім додати шпинат і готувати ще 1 хвилину.

05

На окремій сковороді на 1 чайній ложці оливкової олії обсмажити гриби, до випаровування рідини.

06

З банки з консервованою квасолею злити рідину, квасолю промити і висушити.

07

У салатниці з'єднати цибулю, перець, шпинат, гриби, квасолю. Додати макарони і перемішати.

08

Для заправки потрібно: в тарілку вилити яблучний оцет і олію, що залишилася. Додати туди часник, продавлений через прес і сушені спеції. Все добре перемішати.

09

Готовий салат залити заправкою і ретельно перемішати. При необхідності посолити і поперчити за смаком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min