
Салат "Калейдоскоп"
Салат не дарма отримав свою така цікаву назву. У ньому поєдналися такі різні овочі, що в готовому вигляді страва дійсно схожа на калейдоскоп із найрізноманітнішими кольорами. Але естетичне задоволення - це ще далеко не всі переваги цього салату. Ви тільки погляньте, як підібрані тут інгредієнти! Кожен з них навіть окремо - це величезний набір вітамінів, а вже якщо разом - то й поготів. При чому салат доступний круглий рік, адже продукти, які вам знадобляться, легко знайти в магазині завжди. Ще одна особливість салату - форма його подачі. Це чимось нагадує асорті, коли ви можете їсти окремо кожен інгредієнт і самі поєднувати їх.
Ingredients
М'ясо (філе яловичини)
200 г.
Морква
2 шт.
Гранат
1 шт.
Буряк
2 шт.
Картопля
4 шт.
Пекінська капуста
350 г.
Кріп
5 г.
Петрушка
5 г.
Сіль
за смаком
Олія
25 г.
Майонез
45 г.
Preparation steps
01
Спочатку ретельно промите м'ясне філе почистити від плівки, нарізати у формі кубиків та викласти на сковорідку з підігрітою олією. Мясо слід посолити та обсмажувати 20-25 хвилин.
02
Картоплю теж почистити, порізати кубиками та підсмажити на олії. Буряк та моркву позбавити від шкірки та натерти за допомогою великої тертки.
03
Інгредієнти викласти у формі кола, в середині якого знаходиться гранат. Майонез подавати окремо. Не слід забувати про те, що салат повинен деякий час постояти в холодильнику. Смачного.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores