
Португальські вершкові тістечка
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
240 г
Homemade Butter
100 г
Salt Egypt
дрібка
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Aro Powdered Sugar 250g
50 г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
350 мл
Vash Tsukor Sugar 10kg
75 г
Pripravka Vanilla 2g
дрібка
Preparation steps
01
Борошно (200 г) просійте в широку миску.
02
Додайте сіль і масло і все порубати ножем у дрібну крихту.
03
Влийте 5 ст.л. крижаної води і швидко замісіть м'яке тісто. Скачайте його ковбаскою і розріжте на 6 шматочків.
04
Кожну частину розкачайте в коло і викладіть в порційні формочки для кексів. Поставте на 30 хвилин у холодильник.
05
Тим часом духовку нагрійте до 250°C.
06
Для крему білки відокремте від жовтків (білки нам не знадобляться). Жовтки розітріть в каструльці з цукровою пудрою і рештою борошна.
07
Вершки з цукром і ваніліном доведіть до кипіння. Вершки трохи остудіть і влийте, швидко помішуючи, в жовткову суміш.
08
Коли маса стане однорідною, знову поставте каструльку на повільний вогонь і проваріть до загустіння. Трохи остудіть.
09
Формочки з тістом дістаньте з холодильника і заповніть отриманим кремом на 2/3 висоти. Поставте в розігріту духовку і випікайте приблизно 15-20 хвилин.
10
Готові тістечка при подачі можна посипати цукровою пудрою і корицею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)