
Свинина, запечена в гірчично-пивній заливці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrprompostach-95 Special Smoked-boiled Pork Neck
700 г.
Garlic
4 зуб.
Bread Crumbs
2 ст. л.
Kamis Ground Sweet Paprika 40g
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Symbiose Cabernet Sauvignon Syrah Red Dry Wine 13% 0.75l
1 ч. л.
Vinnytsia Mustard 125g
3 ст. л.
Zlaty Bazant Light Beer 0.5l
50 мл.
Salad Sunflower Oil 500ml
3 ст. л.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно приготувати маринад. Для цього потрібно пиво, перець, гірчицю, масло, часник і зіру ретельно змішати. Потім свинячу шийку замочити в маринаді і залишити на кілька годин.
02
У форму для запікання покласти м'ясо на фольгу. І туди ж налити залишки маринаду. Загорнути м'ясо у фольгу. Запікати приблизно 1,5 години при 180ᵒC.
03
Після чого відкрити фольгу і посипати м'ясо панірувальними сухарями і паприкою. Дати скоринці схопитися на поверхні м'яса протягом 15 хвилин, при цьому всю іншу частину потрібно тушкувати в соусі.
04
Перед подачею нарізати впоперек волокон і подавати з тушкованими або свіжими овочами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)