
Торт "Бите скло"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Koala Fruit Jelly with Pineapple 130g
2 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
500 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г.
Dobryk Gelatin 15g
20 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
7 Flour 1kg
100 г.
Pripravka Baking Powder for Dough 18g
5 г.
Preparation steps
01
З самого почтаку потрібно приготувати желе. Розвести його так, як вказано на пакетах. Та залишити желе до повного застигання. Потім потрібно спекти бістквіт. Для цього міксером збити 2 яйця та цукор (100 г.). Додати борошно та розпушувач. Вийде тісто консистенції сметани. Деко застелити папером для випікання та пекти в попередньо розігрітій духовці при 180°С до готовності (приблизно 35 хвилин).
02
Потім дістати вже готове желе з тарілок та порізати його на квадратики. На такі ж квадратики порізати бісквіт. Далі приготувати крем. Для цього 20 г. желатину залити 1 склянкою холодної води та залишити хвилин на 30 до набухання. Після цього збити сметану з цукром (200 г.). Потім склянку з желатином поставити на водяну баню (в миску з гарячою водою) та, помішуючи, розчинити желатин, щоб вийшов прозорий сироп. Розчин желатину влити в сметанний крем (бажано це зробити перед збиранням торту).
03
Потім зібрати торт. Для цього взяти круглу форму або миску, змастити олією та вистелити харчовою плівкою. На дно налити трохи крему. Викласти шматочки желе та бісквіту по всій площині в один шар. Залити кремом. Викласти другий шар желе та бісквіт, залити кремом. І так до тих пір, поки не закінчаться всі складові торту. Бажано викладати так, щоб шматочки желе були ближче до стінок форми, а бісквіт ближче до центру. Торт відправити в холодильник мінімум на 4 години. Коли все застигне - перевернути торт на блюдо, зняти плівку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)