
Cheese balls with grapes and pistachios
Відмінний рецепт для тих, хто не любить довго готувати на кухні, випікати або смажити. Досить перемішати всі інгредієнти - и кульки готові! Але зауважте, від цього страва не стає гіршою або менш смачною. У ній зібрали цілий букет смакоти. Фісташки дуже ароматні і з особливим смаком. Виноград солодкий і соковитий. Трохи солоних ноток фети тут точно не завадять. І доповнює це все цитрус - лимонна цедра. Такий набір в одній страві - це вибух емоцій, які відчують ваші гості, ледь спробувавши ці смачні сирні кульки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Syrorob Feta Cheese 55%
350g
Cappy Mini Berries-Grapes-Apple Nectar 200ml
15pcs
Lemon
1/2pcs
Roasted Pistachios
50g
Preparation steps
01
Фісташки очистити і крупно посікти. Лимон помити, обсушити і зняти цедру дрібною терткою.
02
Фету розім'яти виделкою, додати цедру, перемішати.
03
Виноград вимити й просушити.
04
Чайною ложкою набрати сирну суміш, зробити в середині заглиблення, помістити в нього виноградину і сформувати кульку. Обваляти її в рублених фісташках.
05
Перед подачею сирні кульки помістити в холодильник на 1 годину або в морозильну камеру на 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)