Пана-кота з персиками - Image

Пана-кота з персиками

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Ніжне, тане в роті, вишукане, спокусливе – всі ці характеристики в точності описують найсмачніші вершкові ласощі північно-італійської кухні пана-коту. Їх часто порівнюють з кремовим пудингом і молочним желе. Назва цього десерту з італійської дослівно трактується як «варений крем» або «варені вершки». Насправді ж, вершки не варять, а лише доводять до кипіння. Подають пана-коту з різними добавками: ягодами, шматочками фруктів, тертим шоколадом, карамеллю і солодкими соусами. Але для того, щоб насолодитися цим вишуканим десертом, не обов'язково їхати до Італії. Пропонуємо приготувати найніжнішу пана-коту з персиковим пюре у себе вдома. Пальчики оближеш.

Ingredients for the recipe

Dobryk Gelatin 15g
14.99 - 19.80

Dobryk Gelatin 15g

15 g

Ingredients

Dobryk Gelatin 15g

10 г

Auchan Vanilla Sugar 8g

1 ч. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

4 ст. л.

Melnyk Sad Farm Peach

4 шт.

Mint 50g

10 г

Preparation steps

01

Желатин замочити в невеликій кількості холодної води і залишити набухати.

02

Вершки налити в сотейник і поставити на вогонь, додати цукор, розмішати і зняти з вогню.

03

Додати желатин до вершків і ретельно розмішати.

04

Розлити вершкову суміш по формочках. Дати охолонути і прибрати в холодильник на 3-4 години.

05

Персики порізати на скибочки і обсмажити на сковороді протягом 5 хвилин, потім подрібнити блендером в пюре.

06

Перекласти пюре у формочки з вершковою сумішшю. Охолодити протягом двох годин. Прикрасити свіжою м'ятою і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min