Фріттата з молодою картоплею, копченим лососем і горошком - Image

Фріттата з молодою картоплею, копченим лососем і горошком

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Омлет вважається стравою французької кухні. Власне слово омлет і виникло від французького слова omelette. У різних національних кухнях світу є різні варіанти схожих страв з яєць. Це японські ому-райсу і ому-соба, російська дрочина, Аджарське Бора. І Італія не є винятком. Фріттата - це італійський омлет, який готують з начинками з сиру, овочів, ковбаси чи м'яса. Зазвичай, фріттату готують на плиті, потім доводять до готовності в духовці. Сьогодні ми будемо готувати незвичайну фріттату, а з молодою картоплею, копченим лососем і горошком. Вийде дуже незвичайно і неймовірно смачно. Готується така смачна страва дуже швидко. Перед подачею потрібно посипати зеленню.

Ingredients for the recipe

Chicken Egg C0 1pc
5.60 - 6.55

Chicken Egg C0 1pc

50 g

Ingredients

Chicken Egg C0 1pc

8 шт.

Packed Potatoes

500 г.

Paralleles Smoked Salmon in Oil with Dill 120g

200 г.

Veres Green Peas 210g

100 г.

Dill 70g

1 пучок

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю нарізати великими шматочками, відварити в підсоленій воді протягом 10 хвилин. Воду злити, охолодити.

02

Лосось нарізати смужками. Яйця збити в мисці, додати шматочки лосося, кріп подрібнений, горошок, посолити і поперчити за смаком. Додати варену картоплю.

03

У сковороду налити олію, поставити на вогонь, влити суміш із миски, на повільному вогні смажити 10-15 хвилин.

04

Перевернути фрітатту на іншу сторону, за допомогою тарілки, готувати 5 хвилин.

05

Викласти готову фрітатту на тарілку, дати охолонути 5 хвилин, перед вживанням.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min