Запечена риба по-в'єтнамськи - Image

Запечена риба по-в'єтнамськи

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Чудовий рецепт дієтичної смачної рибної страви. Риба, запечена в духовці у фользі з овочами та спеціями, що може бути простіше? Якщо ви стежите за своєю фігурою і за своїм здоров'ям, то цей рецепт саме для вас. Страва досить проста у приготуванні, але в ній є невеликий секрет, який робить страву оригінальною – поєднання спецій. Звісно, бажано в даному рецепті використовувати нежирні сорти риби. Також, за бажанням, перед запіканням можна додати томатну пасту. Подавати на стіл необхідно не дістаючи з фольги, а як гарнір чудово буде поєднуватися рис.

Ingredients for the recipe

Pink Tomato in Packing
141.90

Pink Tomato in Packing

per 1 kg

Ingredients

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Auchan Sesame Oil 240ml

5 мл

Lemon

1 шт.

Ginger

10 г

Garlic

10 г

Mint 50g

10 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

5 г

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

360 г

Carrots

80 г

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Рибу очистити, помити, відділити м'ясо від кісток. Помідори помити і нарізати скибочками. З лимона вичавити сік. Імбир натерти на дрібній тертці. М'яту помити, просушити і дрібно нарізати. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Змішати рибу, помідори, сік лимона, імбир, м'яту, часник, кунжутну олію. Додати сіль, перець, а потім дуже обережно перемішати. Моркву помити і нарізати скибочками.

03

Духовку розігріти до 220 градусів. З фольги вирізати 2 квадрата (приблизно 30х30 см). На фольгу викласти рибно-овочеву суміш, зверху укласти скибочки моркви. Фольгу загорнути і викласти на деко. Поставити в духовку і випікати близько 15-20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min