
Сирний пиріг із фейхоа і полуничним соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
200 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Yan Feijoa Compote 0.95l
300 г.
Homemade Butter
100 г.
Strawberries
250 г.
Pott Rum 54% 0.7l
30 мл.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
15 мл.
Cointreau Liqueur 40% 1l
30 мл.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
1 ч. л.
Dooobra Ferma Sour-milk Cheese Fat-free 0.5% 400g
300 г.
Salt Egypt
1/4 ч. л.
Preparation steps
01
Борошно просіяти і пересипати в миску. Натерти в неї заморожене тверде вершкове масло. Посолити, насипати цукор (50 г.) і розмішати.
02
Налити в тісто ром (можна і воду). Вимісити. Стіл присипати борошном і розкачати на ньому тісто дуже тонко. Готове тісто відправити до холодильника на 20 хвилин.
03
Перш ніж перейти до начинки слід розігріти духовку до 190°C. Потім витягнути з холодильника охолоджене тісто і відразу помістити в духовку на 20 хвилин.
04
Перейти до начинки. Плоди фейхоа очистити, порізати на невеликі шматочки. Помістити в посудину, збризнути лимонним соком, присипати цукром і перемішати. Настоювати 10 хвилин.
05
Помістити у блендер сир, цукор і яйця. Збити. Викласти на тісто фейхоа, і полити сирною масою.
06
Повернути тісто назад в духовку. Випікати 30 хвилин.
07
Останній етап - крем. У сотейник покласти чисту полуницю, посипати її цукром і залити лікером. Довести до кипіння і відразу збити міксером до утворення легкої маси. Потім додати крохмаль 1 ч. л., стільки ж холодної води, і відразу зняти з вогню.
08
Дістати тісто, змастити кремом. Подавати гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)