
Нормандський грушевий пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
155 г
Homemade Butter
150 г
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
225 г
Dobryk Baking Powder
15 г
KhMZ Sour Cream 20%
125 г
Svit Fruktiv Dried Sliced Pears 200g
500 г
Walnut
55 г
Raisins
65 г
Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0.7l
60 мл
Eco Ground Cinnamon
5 г
Litniy Med Honey 750g
50 г
Galichina Cream 33% 950g
100 мл
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 170°C градусів. Форму змастити вершковим маслом (10 г.), а на дно покласти пергамент.
02
Решту масла з'єднати з цукром і збити до світлої пишної маси. Додати яйця по-одному, добре збиваючи після кожного додавання. Просіяти борошно з розпушувачем і додати в масляну суміш, розмішуючи, до зникнення грудочок.
03
Груші помити, очистити, видалити серцевину, крупно нарізати. Додати до тіста груші, горіхи і родзинки. Обережно рівномірно розмішати отриману масу.
04
Викласти в підготовлену форму і розрівняти. За допомогою ложки сформувати невелике заглиблення в центрі пирога. Поставити в духовку і випікати близько години, перевіряючи готовність зубочисткою.
05
Тим часом, в сотейнику на маленькому вогні з'єднати бренді з медом, помішуючи протягом декількох хвилин. Готовий пиріг проштрикнути зубочисткою в декількох місцях і полити бренді. Залишити на 10 хвилин просочуватися, потім перекласти пиріг на решітку і дати повністю охолонути. Вершки збити до пишної стійкої піни. Подавати пиріг, розрізавши на порційні шматочки, прикрашені збитими вершками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores













 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)