
Гарячий молочний напій - слем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
800 мл.
Auchan Clove 10g
6 бутонов
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Badia Cinnamon Sticks 14.2g
2 палочки
Kotanyi Natural Saffron 12g
за смаком
Eco Ground Nutmeg
за смаком
Dr. Oetker Potato Starch 75g
2 ст. л.
Preparation steps
01
Всі спеції: шафран, гвоздику, мускатний горіх і корицю загорнути в марлю.
02
Молоко вилити в каструлю, туди ж покласти марлю зі спеціями і поставити на повільний вогонь. Довести до кипіння.
03
Потім слід томити молоко на повільному вогні хвилин 30, але щоб воно не збігло, потрібно періодично знімати його з вогню, коли воно піднімається до краю каструлі, а потім заново ставити його на вогонь, коли воно опускається.
04
У цей час крохмал розвести у воді.
05
Після чого додати в молоко цукор, трохи перемішати і ввести розведений крохмаль тонкою цівкою.
06
Ще близько 5 хвилин варити напій, а потім зняти каструлю з вогню і дістати марлю зі спеціями.
07
Потім розлити по келихах напій і подавати гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)