Запечена курка з травами, гарбузовим крем-брюле та овочами "Осіння рапсодія" - Image

Запечена курка з травами, гарбузовим крем-брюле та овочами "Осіння рапсодія"

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Не знаєте, яку головну страву приготувати у важливий для вас день? Пропонуємо вам дещо незвичайний рецепт приготування запеченої курки. Отриманим результатом, запевняємо вас, ви будете приголомшені. Родзинкою цієї страви вважається крем-брюле із гарбуза, в поєднанні з мускатним горіхом та ніжними вершками. Смакові властивості, які ви продегустуєте, перевершать ваші сподівання. Крім того, приємним є факт використання журавлиного соку, що не лише позитивно вплине на процес приготування, а й надасть страві справді трохи кислого смаку, тим самим розбавить солодкий смак крем-брюле. Прикрасивши курку різноманітною зеленню, ви отримаєте прекрасну страву, яку не буде соромно поставити на стіл та почастувати нею своїх гостей.

Ingredients for the recipe

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
204.30

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick

per 1 kg

Ingredients

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick

1,5 кг.

Homemade Butter

2 ст. л.

Green Onions in Bunch 100g

3 ст. л.

Garlic

2 зубчика

Parsley 70g

3 ст. л.

Kotanyi Lemon Peel 14g

1 ч. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

3 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ч. л.

Smak Birch Cranberry Juice 1l

100 мл.

Hokkaido Pumpkin

650 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g

200 мл.

Dziugas Parmesan Cheese 40%

50-70 г.

Packaged Green Peppers

2 шт.

Squash

2 шт.

Young Potatoes

5-6 шт.

Eco Ground Nutmeg

щіпка

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

2 ст. л.

Preparation steps

01

Курку розрізати по грудинці. Змішати разом вершкове масло, зелену цибулю, часник, петрушку, цедру, сіль і перець. Акуратно розподілити суміш під курячою шкірою по всій курці. Нагріти оливкову олію на сковороді, покласти курку і обсмажити до золотистого кольору, близько 3-х хвилин з кожного боку. Обсмажену курку перекласти на деко.

02

Змішати разом оцет, цукор і журавлинний сік у невеликій каструльці. Поставити на середній вогонь і довести до кипіння. Зменшити вогонь і готувати глазур ще 15 хвилин, до стану сиропу. Духовку нагріти до 200°C градусів. Змастити курку розтопленим вершковим маслом і запікати 10 хвилин. Потім змастити глазур'ю і запікати ще 20-25 хвилин. Готову курку порізати на порційні шматки.

03

Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати на шматочки і відварити або запекти в духовці. Готовий гарбуз подрібнити за допомогою блендера в пюре. Додати мускатний горіх, яйце, вершки, пармезан, посолити і поперчити за смаком. Перекласти гарбузове пюре у формочки для запікання, змащені маслом. Запікати 20 хвилин. Потім посипати зверху коричневим цукром і поставити на 1 хвилину під гриль.

04

Перець, кабачки і картоплю вимити, перець і картоплю почистити, нарізати овочі довільно. Покласти овочі на деко, скропити оливковою олією, посолити і поперчити. Запікати разом з крем-брюле з гарбуза.

05

Подавати курку з запеченими овочами та гарбузовим крем-брюле.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min