
Сибірський рибний пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Live Trout
2 кг
Rud Leaf Frozen Dough
2 кг
Packed Onion from 3kg
500 г
Bay Leaf
10 г
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Форель очистити від луски, видалити нутрощі, видалити голову, плавники і хвіст, розрізати вздовж хребта (не до кінця - повинен вийти пласт). Посипати рибу сіллю і перцем і залишити на 30 хвилин. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Розігріти духовку до 200 градусів
02
Готове тісто повністю розморозити і розкачати в 2 пласти, розміром з деко (або форму). На деко викласти пергаментний папір. Перший пласт тіста укласти на деко, рівномірно посипати половиною цибулі. На цибулю покласти рибу, а потім другу половину цибулі. Укласти зверху тісто і з'єднати краї пластів.
03
У середині пирога зубочисткою або виделкою зробити дірочки, щоб виходила пара. Поставити деко в духовку і випікати близько 35-40 хвилин. Дістати, дати трохи охолонути і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)