
Салат з курячим філе і авокадо
Любите смачно і ситно поїсти без шкоди для здоров'я? Тоді зверніть увагу на пропонований салатик, який гармонійно поєднує в собі незаперечну користь і божественний смак. Така вишукана страва стане головною прикрасою Вашого святкового застілля і вже точно не залишиться без уваги гостей. Поєднанням ніжного м'яса і стиглих фруктів, мабуть, нікого зараз не здивуєш, проте не цього разу. Ніжне філе курки, апетитний бекон плюс трохи екзотичної насолоди – соковита м'якоть авокадо і кисло-солодкі дольки грейпфрута. Ця приголомшлива комбінація створить неповторну симфонію смакових ноток. І на завершення багата вітамінами пекінська капуста і ніякого майонезу – суцільна користь.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
200 г.
Chilled Bacon
40 г.
Napa Cabbage
250 г.
Grapefruit
80 г.
Avocado 500g
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Філе нарізати шматочками й обсмажити на олії. Потім трохи охолодити.
02
Додати до курки скибочки бекону і обсмажити.
03
Очистити грейпфрути, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Авокадо помити, розрізати, видалити кісточку, а м'якоть нарізати кубиками.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)