
Мухамара
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kappa Sweet Pepper
5 шт.
Сhili Pepper
2 шт.
Walnut
200 г
Eco Roman Cumin 15g
5 г
Eco Ground Cinnamon
5 г
Lemon
1 шт.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Parsley 70g
50 г
Garlic
2 зуб.
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
30 г
Preparation steps
01
Солодкі перці змастити олією, наколоти і запікати в духовці 40 хвилин при 200-220 градусах. Скласти гарячі перці в пакет, щільно зав'язати, щоб не потрапляло повітря. Через хвилин 20 очистити шкірку і насіння. Подрібнити в блендері.
02
Подрібнити хліб, часник, горіхи (злегка підсушені на сковорідці), петрушку, перці чилі в блендері, додати раніше зроблене пюре з запечених перців.
03
Додати мед, лимонний сік, корицю, кмин. Посолити і поперчити. Розвести оливковою олією до пастоподібного стану. Добре перемішати.
04
Укласти в баночку і зберігати в холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)