Равіолі з ананаса, маринованого в коньяку - Image

Равіолі з ананаса, маринованого в коньяку

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Попереду на нас чекає низка свят, які відзначають традиційно з романтичною вечерею при свічках. Пропонуємо порадувати свою другу половинку і приготувати оригінальний і незвичайний десерт для дорослих - равіолі з ананаса в коньяку. Ніжний вишуканий смак подарує блюду поєднання ананаса, полуниці і лайма. Коньяк, в якому ми маринуємо наші фрукти, розкриє істинний характер страви і вигідно підкреслить кожну смакову ноту десерту. Не так важко буде приготувати цю страву будь-якому представникові сильної половини людства, якщо скористатися нашим рецептом. Подаруйте вашим коханим незабутню мить, адже закохані серця не підвладні ні віку, ні часу!

Ingredients for the recipe

Lime
13.90 - 290.00

Lime

per 1 kg

Ingredients

Lime

0, 5 шт.

Frapin Cognac 40% 0.7l

6 ст. л.

Aro Powdered Sugar 250g

3 ст. л.

Strawberries

150 г.

Peeled Pineapple

0, 5 шт.

Preparation steps

01

Ананас помити, очистити і нарізати на тонкі шматочки. Пласти ананаса залити коньяком.

02

Нарізати лайм, викласти зверху ананаси і залишити маринуватися на ніч.

03

Полуницю добре помити, дрібно нарізати і додати до неї цукрову пудру.

04

Викласти ананаси, всередину кожного викласти начинку з полуниці і притиснути краї.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min