
Грецький рисовий салат
Ingredients for the recipe
Ingredients
Long Grain Rice
1 склянка
Food Studio Chicken Broth 500ml
1,5 склянки
Red Buttercup Bulb 5pcs
1 шт.
Garlic
2 зубчики
Spinach Bunch100g
100 г
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
1 жменя
Parsley 70g
2 гілочки
Mint 50g
2 гілочки
Dill 70g
1 пучок
Lemon
0,5 шт.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
4 ст.л.
Homemade Butter
1 ст.л.
Auchan Ground Coriander 20g
1 ч.л.
Prypravka Cumin Seasoning
1 ч.л.
Salt Egypt
за смаком
Kamis Black Pepper Pea Spices
за смаком
Preparation steps
01
Рис промити, залити холодною водою і залишити на 20 хвилин, потім відкинути на сито.
02
Цибулю тонко нарізати. Часник подрібнити. Петрушку, кріп і м'яту розібрати на гілочки і також подрібнити. Зіру перемолоти у кавничці. З лимона віджати 3 ст.л. соку.
03
Листя шпинату нарізати соломкою, маслини - тонкими кільцями.
04
У сотейнику розігріти вершкове масло, обсмажувати в ньому цибулю 3 хвилини. Додати туди ж часник, коріандр і зіру, продовжувати підсмажувати ще одну хвилину.
05
Ввести рис, кріп, посолити, поперчити, все пеермішати.
06
Влити бульйон, довести до кипіння.
07
Потім зменшити вогонь до мінімального і варити під кришкою 15 хвилин.
08
Зняти сотейник з вогню, додайте петрушку, м'яту, шпинат, маслини і 2 ст.л. лимонного соку.
09
В окремому посуді з'єднати йогурт з рештою лимонного соку, посолити і поперчити за смаком.
10
На сервірувальне блюдо викласти рис, полити отриманою заправкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)