
Запіканка з кальмарами (рецепт для НВЧ-печі)
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
8 шт.
Squid in Sicilian Style
0,5 кг.
Onion
2 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
3 ст. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Cykoria Breadcrumbs 200g
3 ст. л.
Homemade Butter
30 г.
Carmencita Black Pepper and Sea Salt Mix 61g
за смаком
Preparation steps
01
Підготоване філе кальмарів промити. Налити в каструлю 1 л. води. Довести до кипіння. Опустити кальмар в киплячу воду. Готувати 3 хвилини. Покласти остигати.
02
Пропустити охололий кальмар через м'ясорубку. Очищену цибулю нарізати кубиками. Пересипати в сковорідку з рослинною олією (3 ст. л.). Додати слідом кальмари. Посолити, поперчити і обсмажити.
03
Приготувати картопляне пюре: відварити, посолити за смаком, потім розім'яти. Додати вершкове масло, і воду, в якій він готувався (або молоко). Перемішати. Збити до появи пишної маси.
04
Спеціальну посудину для мікрохвильової печі змастити маслом. Обсипати панірувальними сухарями. Викласти половину пюре, потім кальмари, цибулю, в завершенні - картопляне пюре, що залишилося.
05
Зверху суміші посипати сухарі. Запікати в НВЧ при потужності 900 кВт близько 8 хвилин. Дати остигнути готовій запіканці. Додати при подачі вершкове масло, прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)