
Йогуртове морозиво з шоколадом
У спекотну пору дуже хочеться насолодитися прохолодою. Наприклад, солодким смачним і ситним морозивом. На жаль, в магазинах часто попадається морозиво, яке не зовсім і схоже на справжнє за смаком. Чому б не зробити такий прохолодний десерт вдома?! Запросто. Домашнє морозиво набагато смачніше і більш поживне. До того ж, крім йогурту і шоколаду ви можете додати різні фрукти, щоб зробити морозиво ще більш насиченим. Адже ваша фантазія і бажання не має меж. Ваші рідні та близькі будуть насолоджуватися вашими кулінарними здібностями, адже такий десерт виходить дуже смачним, насиченим і приємним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
150 г.
Dr. Oetker Corn Starch 30g
1 ст. л.
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
20 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
5 упак.
Preparation steps
01
У 100 мл. молока розвести крохмаль.
02
Шоколад наламати на дрібні шматочки або натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти з йогуртом і залити у форму для морозива.
03
У центр форми з йогуртом вертикально вставити дерев'яну паличку для морозива і поставити в морозильну камеру.
04
Витримати в камері до повного замерзання. Після замерзання морозиво готове до вживання. Якщо виникають складнощі з тим, щоб витягнути його з форми, поставте форму в гарячу воду на 15 секунд.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)