
Желе з кавуна, винограду, крем-фрешу і м'ятою "Смак літа"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Watermelon
1 кг.
Grape
100 г.
Dobryk Gelatin 15g
9 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
250 мл.
Zarog Kefir 2.5% 870g
25 г.
Preparation steps
01
Кавун порізати на шматочки, зрізати шкірку, вийняти зернята, подрібнити м'якуш в блендері та процідити через сито.
02
Розвести желатин за інструкцією. З'єднати з кавуновою масою.
03
Розлити кавуново-желейну масу та дати трішки постояти.
04
Коли желе почне застигати, ввести виноградини та шматочки дині, проштовхуючи обережно в желе. Потім відправити до холодильника до повного застигання.
05
Потім приготувати крем-фреш. Для цього в мисці змішати жирні вершки кімнатної температури с кефіром. Накрити миску кришкою та залишити при кімнатній температурі на 24 години або поки не загуснуть. Злегка перемішати ложкою (вершки іноді починають гуснути після розмішування), закрити миску кришкою та поставити до холодильника. В холодильнику вершки стануть ще більш густими.
06
Приготоване желе подати з крем-фрешем, м'ятою та шматочками кавуна.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)