
Теплий картопляний салат по-німецьки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
700 г.
Chilled Bacon
40 г.
Onion
80 г.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
30 мл.
Vinnytsia Mustard 125g
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати скибочками або кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями.
02
Бекон нарізати скибочками і обсмажити на сковороді на середньому вогні. У сковороду з беконом додати цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Вимкнути вогонь і додати гірчицю, оцет, сіль, перець. Добре все перемішати.
03
У картоплю додати бекон з цибулею і соусом. Перемішати і подавати салат теплим. За бажанням додати нарізану зелень.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)