
Пісний яблучний пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г
Dobryk Baking Powder
5 г
Eco Ground Cinnamon
5 г
Dr. Oetker Potato Starch 75g
10 г
Terra Brand M Semolina 800g
200 г
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 кг
Preparation steps
01
Змішати борошно, цукор, корицю, манну крупу і крохмаль. Яблука помити, очистити від шкірки, натерти на крупній тертці. Форму застелити пергаментним папером.
02
На папір викласти шар сухої суміші, а на неї натерті яблука. Шари повинні бути не дуже товстими, 2-3 мм. Так чергувати шар за шаром, поки не закінчаться інгредієнти. Зверху повинен бути сухий шар.
03
Духовку розігріти до 180 градусів. Поставити в духовку форму з пирогом і випікати близько 40-45 хвилин. Щоб пиріг не розсипався, розрізати його слід після того, як він повністю охолоне.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)