
Хумус з кабачка
Хумус прийшов до нас з Близького Сходу. Там він означає закуску-пюре з нуту - рослини з родини бобових. Традиційно хумус подають як закуску або соус до чого-небудь. Зазвичай це холодна закуска до лавашу або до хліба. У нашому варіанті ми пропонуємо хумус з кабачка. Готувати таку страву простіше, тому що кабачки легко знайти в будь-якому магазині, а на смак вона виходить не гірше. Цю закуску легко зробити, вона не вимагає багато зусиль і серйозної майстерності в кулінарії. А насолоджуватися приємним смаком хліба з таким соусом можна дуже довго. Порадуйте своїх домашніх приємним і корисним соусом з кабачків.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
350 г.
Sesame
3 ст.л.
Eco Roman Cumin 15g
1 ч.л.
Garlic
2 зуб.
Lemon
60 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Для початку подрібнити в блендері кунжут до стану борошна. Часник дрібно нарізати. За бажанням часник можна подрібнити в блендері або просто вичавити сік часникодавкою.
02
Кабачки помити і очистити, нарізати на шматки. Нарізаний кабачок і інші інгредієнти покласти в чашу блендера. Також до маси можна додати кілька ложок води.
03
Збивати всі інгредієнти до однорідної маси. Коли вийде однорідний крем, додати за смаком лимонний сік і сіль. Перекласти в банки і зберігати в холодильнику. Готовий хумус подавати з трохи підсушеним хлібом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)