
Пісочний пиріг із айви з карамеллю
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
325 г
Lemon
130 г
Berryland Sparkling Japanese Quince Fruit Kvass 0.33l
1700 г
Salt Egypt
за смаком
Homemade Butter
20 г
Top Grade Wheat Flour
30 г
Kulinarium Meister shortbread dough 500g
500 г
Preparation steps
01
В каструлі змішати 1,5 літра води і цукор (200 г). Лимон помити, вичавити сік і натерти на тертці цедру. Додати сік і цедру в каструлю.
02
Помити айву, очистити, видалити серцевину. Додати айву в каструлю, накрити кришкою і варити близько 10 хвилин. Духовку розігріти до 190 градусів.
03
У сковороду покласти цукор і трохи солі. Поставити на маленький вогонь і нагрівати, поки цукор не перетворитися на густу світло-коричневу масу. Додати масло і добре розмішати.
04
У карамель викласти айву. Тісто повністю розморозити. На присипаному борошном столі розкачати тісто (розміром трохи більше діаметру сковороди). Викласти тісто на сковорідку з фруктами і трохи піджати краї. Поставити сковороду в розігріту духовку і випікати близько 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)