
Салат з броколі і апельсинами
Пропонований салатик – справжнє втілення корисності. Завдяки багатому вітамінному складу і високій харчовій цінності броколі, що входить до складу страви, часто порівнюють з м'ясом і курячими яйцями. І що важливо – ця кольорова капуста має дуже низьку калорійність (всього двадцять вісім калорій), що порадує тих, хто дотримується всіляких дієт. Апельсин – так взагалі суцільне джерело вітамінів і цінних мінералів, тут і говорити не потрібно. Цей легкий салат приємно здивує незвичайними смаковими нотками (поєднання броколі і солодких апельсинів навряд чи де-небудь доведеться зустріти), а також дуже ефектним святковим виконанням: салатна закуска подається в шкірці від половинки апельсина.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
250 г.
Oranges 1kg
2 шт.
Broccoli
140 г.
Pickled Cucumbers
140 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою. Броколі розібрати на суцвіття і відварити в підсоленій воді.
03
Апельсини розрізати на половинки, витягти ложкою м'якоть з шкірки. Нарізати м'якоть шматочками і видалити плівки.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Наповнити салатом половинки апельсинів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)