
Різото з сосисками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
80 г.
Steamed Rice
350 г.
Grana Padano 32% cheese
40 г.
Meat broth Big spoon 10g
1 л.
Packed Onion from 3kg
40 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
400 мл.
Samobranka Fileiki Sausages
2 шт.
Spices Black Salt
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Preparation steps
01
Дрібно нарізати сосиски, обсмажити в розігрітій олії на сковороді. Злити олію, прибрати сосиски в тепле місце.
02
Подрібнити цибулю, обсмажити в рослинній олії на сковороді. Викласти цибулю зі сковороди на тарілку, всипати на сковороду рис, додати спеції. Влити вино, тушкувати поки вино не випарується. Поступово вливати бульйон, при цьому постійно мішати. Готувати на середньому вогні, до готовності рису.
03
Додати в рис вершкове масло, обсмажену цибулю, натертий сир, додати також сосиски, перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)