
Пісний шоколадний кекс
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packaged Semolina
1 склянка
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 склянка
Auchan Vanilla Sugar 8g
10 г
7 Flour 1kg
2/3 cклянки
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
3 ст.л з верхом
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1/2 склянки
Dobryk Baking Powder
1,5 ч.л.
Dried Cherries
1/2 склянки
Walnut
1/2 склянки
Preparation steps
01
У глибоку миску всипте манну крупу, цукор і ванільний цукор.
02
Влийте 1 склянку води, перемішайте і залиште при кімнатній температурі на 2-3 години, щоб манка добре набубнявіла.
03
Після влийте олію і перемішайте до однорідності.
04
В отриману масу через сито просійте какао.
05
Потім просійте розпушувач і борошно, добре перемішайте. Готове тісто має бути досить густим, стікати з ложки безперервною стрічкою і якийсь час залишатися на поверхні. (Якщо тісто виходить дуже рідким, додайте ще трохи борошна).
06
Потім додайте в тісто сушену вишню (можна використовувати будь-які цукати або сухофрукти за бажанням, або обійтися без них) і горіхи. Можна вибрати будь-які за смаком або не використовувати взагалі.
07
Духовку розігрійте до 180 ° С.
08
Форму для кексу (можна взяти будь-яку) змастіть маслом, влийте тісто. Випікайте кекс в розігрітій духовці від 30 до 60 хвилин - час випічки залежить від глибини форми. Готовність кексу перевірте дерев'яною паличкою.
09
Кекс остудіть і за бажанням посипте цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)