
Горбуша, запечена в духовці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
20 г
Veladis Pink Salmon in Oil 160g
400 г
Onion
100 г
Metro Chef Concentrated Tomato Paste 28% 4.5kg
100 г
Pink Tomato in Packing
220 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 г
Salt Egypt
за смаком
Garlic
1 зуб.
Preparation steps
01
З стейків горбуші видалити всі кістки і розрізати стейки на половинки. На пласку тарілку просіяти борошно і сіль. Сковорідку з олією розігріти. Кожну половинку обваляти в борошні і підсмажити до золотистої скоринки.
02
Помідори помити і нарізати кубиками. Цибулю і часник очистити від лушпиння і подрібнити. На розігрітій сковороді з олією обсмажити цибулю і часник кілька хвилин.
03
Додати в сковороду томатну пасту, сіль, цукор, помідори. Тушкувати кілька хвилин. Духовку розігріти до 180 градусів.
04
У форму або індивідуальні формочки для запікання в духовці викласти рибу і залити її соусом. Запікати близько 20 хвилин. Подавати гарячою, прикрасивши зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)