
Горіховий торт зі згущеним молоком
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
300 г.
Homemade Butter
200 г.
Boiled Condensed Milk
200 г.
Poppy
20 г.
Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g
50 г.
Almond Nuts 150g
70 г.
Preparation steps
01
Змішати просіяне борошно з цукром. Додати соду, яйця, сметану і довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 180°C. Вилити тісто у форму і випікати близько 30 хвилин.
02
Готовий пиріг розрізати на 3 коржі. Розм'якшене вершкове масло збити зі згущеним молоком. Третину крему відкласти. Мак залити окропом на 5 хвилин, а потім додати в 2/3 крему.
03
Кожен корж змастити кремом з маком, а верхній - кремом без маку. Прикрасити торт тертим шоколадом і горіхами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)