
Каталонський крем Crema catalana
Представляємо вашій увазі рецепт крему Каталана (crema catalana). Даний крем є найголовнішим каталонським десертом. Його особливістю є те, що традиція поїдання крему 19 березня народилася в Каталонії дуже давно. Саме в цей день 19 березня в Каталонії відзначають закінчення зими і вшановують святого Йосипа, а ще цей день вважається Днем Батька. Це дуже домашня і стара традиція, яка обросла безліччю легенд. Тому сьогодні пропонуємо відчути себе гарячими каталонцями і поласувати даним десертом. Такий чудовий десерт під твердою карамельною скоринкою дуже добре поєднується з печивом або фруктами. А ще дуже добре цей десерт запивати кавою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
4 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
350 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 г.
Banka Spetsiy Orange Zest 90g
1 шт.
Eco Ground Cinnamon
2 ч. л.
Dr. Oetker Potato Starch 75g
2 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
90 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
2 г.
Preparation steps
01
Жовтки збити з цукром.
02
Потім додати цедру 1 апельсина, корицю і крохмаль.
03
Потім потроху ввести вершки та молоко. Збити на повільній швидкості.
04
Далі влити крем у каструлю і варити до тих пір, поки він не стане щільним.
05
Процідити крем через сито, залити у форми для крему і поставити в холодильник.
06
Посипати крем цукром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)