
Шоколадний мус з морозивом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Merci Dark Chocolate Candies 250g
40 г.
White Sugar
2 ст. л.
Aromiks Cocoa Powder 100g
1 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
4 ст.
Rud With Chocolate And Plombir Ice-Cream
1 ст.
President Whipped Cream with Vanilla Flavor 28% 250g
для сервірування
Millennium Very Peri Milk Chocolate with Coconut Flakes 85g
для сервірування
Preparation steps
01
Шоколад розтопити в мікрохвильовій печі протягом 1 хвилини, добре розмішати.
02
В розтоплений шоколад додати цукор і какао порошок, перемішати. Дати масі злегка охолонути, а потім ввести 1/4 склянки молока.
03
У блендері з'єднати шоколадну масу, молоко і 1 склянку морозива, змішувати до утворення однорідної маси.
04
Викласти шоколадну масу в порційні стакани і прикрасити шоколадний мус збитими вершками та шоколадною стружкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)