
Смажені морепродукти з часником і томатами
У цьому рецепті ми зібрали коштовність морських глибин: креветки, кальмари і восьминога. Давно мріяли про екзотику на столі? тепер це реальність. Тут ми зібрали найкорисніші продукти, а щоб не розгубити їх цінні якості, треба їх правильно приготувати. Хоч ми і беремо вже приготовані морепродукти, але все-таки треба знати декілька секретів їх приготування. Наприклад, якщо брати креветки свіжозаморожені, то їх треба варити 5 хвилин в підсоленій воді, якщо ж варені і заморожені, то їх усього лише слід обдати окропом. Кальмари прийнято варити 3 хвилини, а восьминога 30 хвилин. Екзотична страва замінить вам і рибу, і курку, і більше того, стане незамінним помічником на святковому столі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Frozen Squid Tubes
4 шт.
Fresh Frozen Beaten Octopus
200 г.
Shrimps 90/120
10 шт.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
300 г.
Garlic
1 шт.
Parsley 70g
пучок
Rosemary
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Морепродукти: кальмар нарізати кільцями, приготованого восьминога кубиками (варять 35 хвилин), а креветки просто очистити.
02
Промити додаткові інгредієнти. Потім їх посікти: петрушку (тільки листя) і розмарин; черрі нарізати навпіл, а очищений часник пластинками.
03
Перейти до фінального етапу. Олію розігріти на сковороді і обсмажити в ньому часник. Потім додати морепродукти і смажити пару хвилин. До них підсипати зелень і помідори. Прогріти протягом хвилини і страва готова!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores