
Запечені свинячі відбивні
"Правильно вибране м'ясо - ось у чому головний секрет смачних відбивних", - скаже Вам будь-який знавець кулінарії. Але, мабуть, не менш важливо це гарне м'ясо не зіпсувати поганим приготуванням. Потрібно знайти вдалий, перевірений рецепт. Запечені свинячі відбивні - один із варіантів приготування свинячих відбивних, в якому пропонується спочатку їх злегка обсмажити, а потім запекти в духовці під соусом. Цей варіант не вимагає багато часу. Відбивні виходять ніжними, ароматними і дуже соковитими.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vinnytsia Mustard 125g
1 ст. л.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
2 шт.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
2 ст. л.
Pork Chop on Bone
4 шт.
Homemade Butter
150 г.
KhMZ Sour Cream 20%
1 ст. л.
Salt Egypt
1 щіпка
Spice Black Pepper Ground
1 щіпка
Tarragon
3 гілочки
Preparation steps
01
Листочки естрагону відірвати від стебел і дрібно посікти.
02
Жовтки, лимонний сік, гірчицю і сметану збити в блендері до утворення однорідної маси.
03
Вершкове масло розтопити і тонкою цівкою влити в суміш і ще раз все разом збити в блендері. Посолити і поперчити соус, додати естрагон.
04
Соняшникову олію розігріти на сковороді. Свинячі відбивні посолити і поперчити, обсмажити на сковороді по 2 хвилини з кожного боку.
05
Викласти напівготові відбивні разом з соусом у вогнетривку форму і запікати в духовці 5 хвилин при 250°С до утворення золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)