
Теплий тофу під гострим часниковим соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Agropod Tofu
500 г
Garlic
3 зуб.
Auchan Green Onions Bundle 75g
15 г
Sesame
30 г
Chong Soy Sauce 1l
45 мл
Auchan Sesame Oil 240ml
15 мл
Сhili Pepper
5 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 г
Preparation steps
01
Обережно промити тофу і покласти в каструлю. Залити холодною водою. Довести до кипіння на середньому вогні і підтримувати теплим, накривши кришкою і зробивши дуже маленький вогонь.
02
Тим часом, розтерти часник з дрібкою солі в ступці до однорідної маси. Перекласти в миску і додати дрібно нарізану зелену цибулю, злегка подрібнений кунжут, соєвий соус, кунжутну олію, чилі і цукор. Добре перемішати.
03
Перед подачею обережно вийняти тофу з води і просушити паперовим рушником. Перекласти на невелику тарілку і зверху викласти соус.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)