
Цвітна капуста, смажена в яйці
Ніколи не замислювалися, чому цвітну капусту називають цвітною? Кажуть, що назва походить від слова "квітка", тому що та частина капусти, яку ми їмо, це насправді величезне суцвіття, що складається з тисяч щільно притиснутих один до одного бутончіков! Правда, зацвісти їм не судилося, інакше капуста стане неїстівною ...Tреба сказати, що насправді цвітна капуста  таки буває кольоровою: помаранчевою, зеленою і навіть дуже красивою пурпуровою! Але сьогодні ми готуємо звичайну білу - просто, швидко і зі смаком!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cauliflower
500 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Цвітну капусту промийте, обсушіть і розділіть її на окремі суцвіття (не сильно дрібні, середнього розміру).
02
Закип'ятіть воду і, коли вона закипить, проваріть в ній суцвіття до м'якості. Дістаньте шумівкою, щоб стекла вода.
03
В окремому посуді злегка збийте виделкою яйця з сіллю і приправами.
04
У сковороді розігрійте олію.
05
Кожне суцвіття занурюйте в збиті яйця і обсмажуйте до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)