
Гарбузовий суп-пюре з кольоровою капустою та імбиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
400 г.
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
200 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Carrots
1 шт.
Sesame Seeds
за смаком
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
за смаком
Selianski Ultrapasteriuzed Cream 20% 500g
200 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Відварити капусту з гарбузом в каструлі із водою, до м'якості.
02
Імбир, моркву і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на оливковій олії в сковороді, при цьому важливо щоб суміш не підгоріла.
03
Змішати в чаші блендера відварені капусту і гарбуз, а також суміш зі сковороди. Подрібнити до стану пюре. Додати також половину рідини, в якій варилися овочі.
04
Вилити готове пюре в каструлю, поставити на вогонь, влити вершки, довести до кипіння. При подачі вилити суп в тарілку, прикрасити кунжутним насінням і крапельками бальзамічного оцту.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)