
Тарт "Слива в шоколаді"
Що таке тарт? Тарт - це варіант відкритих пирогів, характерний для французької кухні. Тарт "Слива в шоколаді" - оригінальна солодка випічка. Спробувавши приготувати її один раз, Ви, без сумніву, будете час від часу повертатися до цього рецепту. Особливість запропонованого тарта полягає в тому, що це пиріг-перевертиш. Треба відзначити, що сливи і шоколад - дуже гармонійне поєднання продуктів. Кілька порад по процесу приготування. Сливу вибирайте сорту "Угорка". Викладаючи охолоджене тісто на шар слив, акуратно вминайте його по периметру форми (так у Вас утворяться бортики пирога). А обережно вминаючи тісто по всій поверхні форми, Ви досягнете того, щоб сливи занурилися в тісто.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dark Plum
500 г.
Cottage Cheese 9%
125 г.
Top Grade Wheat Flour
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Homemade Butter
185 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
1 ст. л.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ч. л.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Dobryk Baking Powder
1 ст. л.
Maxim's Dark Chocolate 39g
40 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
5 ст. л.
Preparation steps
01
Змішати борошно, розпушувач, 1 яйце, 125 г. м'якого масла, сир, 50 г. цукру, ванільний цукор і 1 ст. л. сметани. Замісити тісто і поставити в холодильник.
02
Розігріти 60 г. масла на сковороді, всипати 100 г. цукру і корицю. Постійно помішуючи, чекати поки цукор не карамелізується. Після цього зняти з вогню і відразу ж перелити карамель у форму, швидко розподіляючи її по дну. На карамель викласти порізані сливи.
03
Охолоджене тісто розкачати і, обережно вминаючи, викласти його на сливи. Випікати пиріг у духовці 40-45 хвилин при температурі 180°C. Готовий пиріг перевернути дном вгору.
04
У 5 ст. л. молока розчинити шоколад, постійно помішуючи. Швидко полити глазур'ю пиріг.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)