
Тарт з кабачками, фетою і м'ятою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
130 г
7 Flour 1kg
260 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Svet Cheese Feta Cheese 45%
100 г
Squash
500 г
Garlic
2 зуб.
Mint 50g
20 г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
150 мл
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл
Eco Ground Nutmeg
2 г
Beans
200 г
Preparation steps
01
Борошно змішати з охолодженим маслом, подрібнити в блендері в крихту, ввести яйце, посолити. Залишити відпочивати в холодильнику мінімум на годину.
02
Розкачати тісто між двох присипаних борошном аркушів пекарського паперу.
03
Духовку розігріти до 190 градусів.
04
Викласти тісто у форму (форми), наколоти виделкою, випікати 10-15 хвилин з вантажем (квасолею) в духовці.
05
Кабачки помити, очистити, нарізати на не тонкі скибочки.
06
Для начинки обсмажити кабачки з подрібненим часником в невеликій кількості оливкової олії до напівготовності.
07
Сир фету нарізати кубиками.
08
Додати до кабачків яйця, вершки, спеції, м'яту, козячий сир і перемішати. Викласти у форми з тістом і запікати до готовності 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)