
Пиріг з карамелізованими сливами
У холодну осінню погоду дуже часто хочеться чогось теплого, солодкого і ароматного, чи не так? У такому випадку дуже доречним буде сезонний сливовий пиріг з ніжним повітряним тістом, яке нагадує тісто в кексах. Сливи, политі ромом і посипані цукром, під час випікання набувають карамельний смак з легкою алкогольною ноткою. Для більш цікавого зовнішнього вигляду використовувати можна і жовті, і червоні, і темні сливи - з'єднувати і викладати їх в десерті можна як завгодно. До тіста, за бажанням, можна підмішати подрібнені волоські горіхи. А вже готовий пиріг, звісно, можна прикрасити цукровою пудрою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
120 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
130 г
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
200 г
Dobryk Baking Powder
5 г
Salt Egypt
2 г
Dark Plum
500 г
Pott Rum 54% 0.7l
20 мл
Preparation steps
01
Розм'якшене масло збити міксером з цукром (100 г) і сіллю. Продовжуючи збивати додати по одному яйцю. Потім просіяти борошно з розпушувачем і додати по трохи в масляну суміш. Духовку розігріти до 180 градусів.
02
Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Кожну половинку розрізати на 3-4 часточки. Форму для випічки змастити маслом і викласти туди тісто. Зверху на тісто укласти сливи і посипати двома ложками цукру. Полити ромом і поставити в розігріту духовку. Випікати пиріг близько 35-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)