Тальятеле з беконом, салямі і помідорами - Image

Тальятеле з беконом, салямі і помідорами

Number of servings: 6Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Тальятеле – традиційний італійський різновид локшини. Ці макаронні вироби з яєчного тіста заслужено стали «обличчям Болоньї». За формою паста тонка і плоска. Після приготування вона рясно вбирає рідину, тому вода, що залишилася після варіння, стане в нагоді для розведення соусу. Буквально пара-трійка столових ложок. А тепер про соус. З помідорів необхідно зняти шкірку і видалити насіння. Так вони стануть м'якими і віддадуть свій сік пасті. З чорним меленим перцем можна додати кайєнський перець. Тільки не переборщіть – він дуже гострий.

Ingredients for the recipe

Chilled Bacon
280.00 - 299.00

Chilled Bacon

per 1 kg

Ingredients

Chilled Bacon

100 г.

Salami Extra Sausage

150 г.

Onion

1 шт.

Pink Tomato in Packing

5 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю нарізати кубиками, помідори нарізати крупно.

02

Бекон і салямі нарізати. Обсмажити на сковороді, помішуючи, щоб не утворилася скоринка. Додати трохи олії, цибулю і на невеликому вогні готувати до золотистого кольору.

03

Помідори додати в сковороду до бекону і салямі, посолити, поперчити за смаком. Збільшити вогонь і готувати, помішуючи, 10 хвилин. Волога повинна майже повністю випаруватись.

04

Варити пасту у великій кількості води з додаванням солі. Воду повністю не виливати - нею можна розбавити соус.

05

Перекласти пасту з каструлі в сковороду, перемішати і прогріти.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min