
Штрудель зі сливами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
400 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г
Homemade Butter
50 г
Dobryk Baking Powder
5 г
Salt Egypt
2 г
Walnut
200 г
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Akvulya Still Water 2l
50 мл
Preparation steps
01
Просіяти борошно, додати 25 г цукру, холодне вершкове масло, розпушувач і трохи солі. Подрібнити суміш блендером. Додати до сухої суміші 2 яйця і дуже холодну воду. Замісити тісто, обгорнути його харчовою плівкою і покласти в холодильник мінімум на 1 годину.
02
Якщо волоські горіхи сирі, то підсмажити їх в духовці (близько 10 хвилин при температурі 200 градусів або на сухій сковороді). У чашу блендера додати обсмажені волоські горіхи, цукор і змішати до однорідного стану. Консервовані сливи подрібнити блендером до стану пюре.
03
Нагріти духовку до 180 градусів. З тіста розкачати 3 однакових пласта за розміром форми для випікання. Яйця добре збити міксером. Змастити форму вершковим маслом і викласти один пласт тіста.
04
На пласт зверху викласти половину сливового пюре і посипати третиною горіхової суміші. Накрити тісто другим пластом. Знову повторити шари пюре-горіхи і накрити останнім пластом тіста. Зверху проштрикнути тісто в декількох місцях виделкою і змастити яйцем. Поставити форму в розігріту духовку і випікати близько 25-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)